E te iloa nisi o fa'aoga masani o nonoa?

O le mea moni, e masani ona tatou faʻaaogaina ituaiga uma o nonoa io tatou olaga.O le asō, o le a ou faʻasoa atu ia te oe le faʻaogaina masani o le tele o nonoa, o lea seʻi o tatou tilotilo.

Ia avea ma mea e sili ona taua o le pusa meaalofa

Pe a avatu meaalofa, “Ou te lē manaʻo e soona soonafai, ae ou te manaʻo lava ia lelei.”I le taimi nei, o nonoa teuteu e mafai ona faʻaalia a latou taleni.A uma ona tautau le maea, nonoa se nonoa fugalaau i lou loto e tui ai lou mafaufau i le meaalofa.

Nonoa teuteu i luga o kata faʻafeiloaʻi ma ato meaalofa

A i ai se mea fiafia, o le nonoa o se nonoa i se manoa i luga o le kata faʻafeiloaʻi ma le ato meaalofa e mafai ona maua ai ni manatu fou.Filifilia paʻepaʻe poʻo auro ma siliva e pei o le lanu o le maea o le a maua ai e tagata se faʻaaliga sili atu ona aloaia.

Tofo le malie o le sailia o le paleni i le va o le pusa ma le nonoa

Afai e te manaʻo e faʻaopoopo se mea e iai se lagona o le mamanu i le pusa, e te le manaʻomia se pepa afifi, o lea e lelei le tuʻuina atu faʻapea.Fa'aaoga nonoa teuteu nai lo lipine e taofia ai le tapuni mai le tatalaina.

O petals matagofie ua avea ma taulima fiafia.

O le a sili atu ona mamafa le tauaveina o nonoa chrysanthemum matagofie i se laina.O le mafiafia o le maea e fetuunai e tusa ai ma mea e fiafia i ai le tagata lava ia.Chrysanthemum knot ei ai se lagona fiafia o le faaumiumi o le ola, ma e fautuaina foi e fai se meaalofa e pei o se amulet.

E pei o se asoa e faia i le manoa manifinifi.

E ese mai le ofuina sa'o i le tapulima, e foliga lelei foi i luga o se ofu mafanafana.Ona e lalagaina i le maea, o le tele e mafai ona fetuunai saoloto.

E mafai foi ona e faʻapipiʻi le taulima e faia i nonoa lelei ma nonoa Sakyamuni.

O se brooch e susulu i luga o le fatafata

O le nonoa mama o le auala o loʻo faʻaaogaina i le sauniga o se tasi foi o nonoa a Geely.E le gata i lea, talu ai ona ua nonoa i nino e tolu, e sili atu le mamafa ma sili atu ona mautu.E le afaina pe eseese lanu ma lapopoa pe a fetaui.E ese mai le fa'aaogaina i lavalava, e mafai fo'i ona fa'aoga e fai ma teuteuga mo pulou ma ato.

Tautaliga Petal e mafai ona taʻalo i soʻo se matua.

O tautaliga lima e mafai ona faʻaalia ai le loto mafanafana o le tusitala ma e fetaui mo tagata uma.Fa'aoga nonoa chrysanthemum e fai ai fa'afafa, ma fa'aoga nonoa mama auala e fai ai tautaliga lapotopoto.A e manaʻo e fai sina mea sili atu ona matagofie, o le a matua faʻapitoa le faʻaopoopoina o filo auro manifinifi poʻo siliva.

Nonoa pine lauulu, matagofie matagofie.

Nonoa ni nonoa se lima i se laina ma se maea mafiafia teisi.E fautuaina e faʻaaoga lanu matagofie ma laei aloaʻia e pei o kimono.Talu ai e masani ona pa'i ou lima i le pine lauulu, fa'afefea se mea fa'ama'a'a pe a uma ona fai ina ia puipuia mai le palapala.

Le tele e le gata, solosolo faigofie

O le nonoa masani o se nonoa faigofie ma matagofie.Nonoa ni nonoa se tolu i le laina e fai ma nonoa teuteu i solo, ma o le laulau 'ai o le a susulu i le taimi nei.

Nonoa se faapona i luga o le solo ma nonoa i se maea i tua, ina ia mafai ona faaaoga saoloto.Faatasi ai ma ni pulu laiti i le nonoa, o le a suia le lagona.

maea pupuni ma le malie i le fetaui o lanu

E manaʻomia le tele o faʻalavelave e sui ai pupuni, ae na o le suia o maea pupuni e mafai ona faʻaleleia ai le ata i totonu.O le mea autu o le filifili lea o le mafiafia o le maea e tusa ai ma le ie ma le tele o le pupuni.Fa'aaoga se maea mafiafia pe a e mana'o e nonoa mau, ma fa'aaoga se maea manifinifi pe a e mana'o e ta'alo i le lalelei pu'upu'u o le nonoa.E manaia fo'i le fa'afetauia o nai i'a fa'atasi.

Tapestry buckle talafeagai mo laei masani

E faigofie ona e fa'aogaina le pulu e fai i le nonoa mama e fai ma fa'amau pito.Afai e te manaʻo e faʻateleina teisi, e mafai ona e nonoa se nonoa e fa-lapisi.O lenei ituaiga nonoa o le a aumaia ai i tagata se lagona o le mautu ma o le nonoa e matagofie.E sili ona fetaui mo lavalava masani e pei o le popo ma le silika.O le fetaui o lanu o le pito pito o se fiafiaga foi.

Nofo mo teuteu kimono

Fa'aoga nonoa teuteu e fai ai maea teuteu o le kimono, ma fiafia i le fiafia na aumaia e kimono fa'apitoa.Fa'atoa nonoa ni nonoa tutusa se lua.E su'i le tasi i le kola, a e su'i le isi i le tino.O le lanu o le maea e ogatasi ma le lanu o le peleue, ma o le maea siliki e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le kimono e fautuaina e fai ma mea.

O le tuufaatasia o nonoa eseese e mafai ona faaopoopo atili ai le fiafia.

E mafai ona fa'aogaina nonoa teuteu e fai ma galuega eseese, ma e mafai ona tu'u fa'atasi ituaiga nonoa e fai ai nonoa fou.E lua ituaiga o brooches.Dragonfly brooch, o le ulu o le nonoa Sakyamuni, o apaau e tele nonoa, ma o le tino e faia i lanu e fa.Cherry brooches e faʻaogaina ai le tuʻufaʻatasia o nonoa Sakyamuni ma nisi nonoa.E mafai ona e taumafai e fai i se maea faaopoopo.

O e malamalama i le fa'amoemoe autu o nei nonoa?Aoao e fai i le lima ma faʻaopopo se paʻi o le mafanafana i lou fale.


Taimi meli: Iuni-21-2023
;