Uiga o maea a'e ma maea a'e

E tele uiga e tatau ona tatou mafaufau i ai pe a filifilia se maea e mafai ona maua i luga o le igoa o le maea.O mea nei o le a faʻaalia uiga o le aʻe aʻe ma maea aʻe mai itu e lima: umi, lautele ma le mamafa, malosi o le aʻafiaga, faʻalauteleina ma le numera o le pa'ū aʻo leʻi toilalo.

Uiga o maea a'e ma maea a'e

Umi o maea

Fa'aoga a'e: umi o maea masani

Fa'aoga atoa: 50 i le 60 mita.

Ta'aloga a'e: 60 i le 80 mita.

A'e, savali ma lele LADA: 25 i le 35 mita.

O se maea pu'upu'u e itiiti ifo le mamafa, ae o lona uiga e tatau ona e a'ea nisi malifa i se auala umi.O le aga fa'aonaponei o le fa'aogaina o maea uumi, aemaise lava ta'aloga a'e papa.I le taimi nei, o le tele o auala taʻaloga e manaʻomia ni maea e 70 mita le umi e tulaʻi saogalemu ai e aunoa ma le toe faʻapipiʻiina o le fusipaʻu.Siaki i taimi uma pe ua lava le umi o lau maea.Pe a nonoa, tuu i lalo pe alu ifo, nonoa se faapona i le pito mo le tulaga.

Diamita ma le mamafa

O le filifilia o le lautele talafeagai o le faapaleniina lea o le uaea uaea mama mama ma le umi o le auaunaga.

I se tulaga lautele, o le maea e sili atu le lautele o loʻo i ai le umi o le auaunaga.Pe a faʻaaogaina masini faʻapipiʻi tusi, e masani lava ona faigofie ona puʻeina mea paʻu, o lea o maea mafiafia o se filifiliga lelei mo leoleo tino fou.

O le lautele lava ia e le o se faailo sili lea e fua ai le maualuga o le ofuina o maea, aua o nisi maea e sili atu le mafiafia nai lo isi.Afai e tutusa le lautele o maea e lua, ae e sili atu le mamafa o le maea e tasi (i le mita), o lona uiga o le maea mamafa e tele meafaitino i totonu o le tino o le maea ma e foliga mai e sili atu ona le ofuina.O maea manifinifi ma mama e masani ona masaesa vave, o lea e masani lava ona faʻaaogaina i lalo o le mamafa mama, e pei o le aʻeaʻe mauga poʻo ala taʻaloga faigata.

A fua i le fale, o le iunite o le maea o le a maualuga atu nai lo le mea na faʻamoemoeina.E le faapea ona ua faaseseina oe e le kamupani gaosi oloa;E mafua ona o le fuaina o le masini i le mita.

Ina ia maua lenei numera, e fua le maea ma tipi pe a utaina i se aofaiga tumau.E fesoasoani lea i le faia o su'ega faifaipea, ae e manatu faatauvaa i le mamafa atoa o le maea na fa'aaogaina.

malosi a'afiaga

O le malosi lea e tuʻuina atu i le tagata aʻe e ala i le maea pe a puipuia le pa'ū.O le malosi o le a'afiaga o le maea o loʻo faʻatusalia ai le maualuga e faʻafefe ai e le maea le malosi pa'ū.O fuainumera o loʻo taʻua e mai le suʻega masani o le pa'ū, o se pa'ū matuia tele.O le maea maualalo o le a maua ai se uʻu malu, poʻo se isi faaupuga, o le aʻe o le a faʻagesegese.

Faasolosolo malie.E sili atu le faʻalelei mo le tagata aʻe pa'ū, ma faʻaitiitia le uta i luga o le faʻaseʻe ma le taula, o lona uiga o le puipuiga o le pito e ono le manuia.

Afai e te fa'aogaina ni mea fa'aleaganu'u po'o ni fa'aisa fa'aisa, pe na'o lou mana'o e fa'aoga mo le umi e mafai ai, e sili ona e filifili se maea e itiiti le a'afiaga.O le malosi o le aʻafiaga o maea uma o le a faʻateleina i le faʻaputuina o le faʻaaogaina ma le pa'ū.

Ae ui i lea, o maea uaea e maualalo le malosi o le a'afiaga e foliga mai e sili atu ona faigofie, o lona uiga, e sili atu le umi.A e pa'ū, o le a sili atu lou pa'ū ona o le fa'aloloa.O le pa'ū atili e ono fa'ateleina ai lou avanoa e lavea ai se mea pe a e pa'ū.E le gata i lea, o le a'ea'e i se maea maumea o se galuega faigata.

O le malosi o le aʻafiaga o loʻo taʻua e le maea e tasi ma le afa o le maea e le faigofie ona faʻatusatusa, aua o loʻo faʻataʻitaʻiina uma i latou eseese.

fa'alautele

Afai o le maea e maualuga le faʻalauteleina, o le a matua faʻamalosi.

Afai o oe o le maea pito i luga poʻo le alu aʻe, e aoga le faʻalauteleina o lalo.O maea uaea e maualalo le umi e masani ona maualuga le malosi o le aafiaga.

Numera o mataua a o lei toilalo

I le EN dynamic rope (power rope), o le faʻataʻitaʻiga o le maea e faʻasolo pea ona paʻu seia oʻo ina le manuia.E tusa ai ma faʻaiʻuga o nei suʻega, e tatau i le kamupanī ona taʻu mai le aofaʻi o pa'ū o le a ia faʻamaonia le maea e tatalia.O lenei mea o le a tusia i faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu ma le maea.

O su'ega ta'itasi ta'itasi e tutusa lelei ma se pa'u tuga.O lenei numera e le o le numera o le pau ae e te leʻi tuʻuina i lalo le maea.O fuainumera o loʻo taʻua e le maea e tasi ma le afa maea e le faigofie ona faʻatusatusa, aua e le o faʻataʻitaʻiina i le tulaga tutusa.O maea e mafai ona tatalia le tele o pa'ū e masani ona umi.


Taimi meli: Apr-23-2023
;