Fa'aaogāina o Lipine i La'ei

O le lipine o se oloa ie.Ua va'aia e tagata uma ma fa'aaogaina, ma fa'afeso'ota'i i aso uma.Ae ui i lea, e matua maualalo tele ma e le maasiasi, lea e ese ai tagata uma i ai.

I se tulaga masani, o se ie vaapiapi e faia i filo ma filo ua taʻua o le lipine, lea o le "lauiti vaapiapi" o se manatu faʻatatau, ma e faʻatatau i le "lautele lautele".O le ie lautele e masani lava ona faasino i le ie po o le ie e tutusa le lautele, ma o le iunite o le vaapiapi lautele e masani lava o le senitimita poʻo le millimita, ma o le iunite lautele lautele e masani lava mita.O le mea lea, o ie vaapiapi e masani ona taʻua o webbing.

Ona o lona lalaga faʻapitoa ma le faʻapipiʻiina o le fausaga, o le lipine o loʻo i ai uiga o foliga matagofie, tumau ma le mautu.O tagata gaosi lipine e masani ona iai e fai ma mea fa'aoga i lavalava, seevae, pulou, ato, ie fale, ta'avale, ta'avale, mea fa'aulu, meaalofa, oloa i fafo ma isi pisinisi po'o oloa.

Lipine e masani ona faʻaaogaina, e pei o le lipine tusi faamaonia, lipine faʻapipiʻi, lipine faʻaoga lauulu, lipine siʻi, fusi tapulima ma isi.

I le faiga la'ei o lenei tausaga, o a ni fa'ailoga o lo'o i totonu o le lipine?E avatu e le au gaosi lipine se tali.

Aumai i totonu o le faʻataʻitaʻiga masani, fai le lipine o se mea susulu.I aso ua mavae, o le tele o lipine teuteu sa tautau i ofuvae.Ma o mea fa'aoga lipine afi i lenei tausaga, e pei o se pine o lo'o tautau i luga o lavalava.Pe pei o se elemene tolu-dimensional i luga o le mitiafu, ina ia i ai i le mitiafu masani se lagona o le mamanu.

O le fua o foliga o le logo lipine ulu ulu i le faaaliga e matua maualuga lava.Mulimuli ane, i le tele o vaiaso o faʻataʻitaʻiga ia Aperila ma Me, o mea faʻaoga e uiga i lipine na faʻaalia i se vaitafe e le gata, e masani ona faʻaaogaina mo lauulu lauulu, tautaliga ma fusi.Faatasi ai ma ia mea, o le ulu ulu e masani ona faʻaogaina ie lalaga faʻapipiʻi, ae o tautaliga ma fusi e masani ona faʻaogaina le lalagaina.O le fa'aofuina e mafai ona fa'aopoopo vave ai le laiga, uiga ma le fa'ata'ita'iga i foliga atoa o lavalava.


Taimi meli: Oke-16-2023
;